Глория проваля плана за бягство на Зара

Глория разкрива тайната на "Килерът" и осуетява плана за напускане на хижата на приятелите. Какво открива Николета след поредното си пътуване в миналото, предстои да разберете в новия епизод на "Килерът"  първо във Vbox7.com >>> https://bit.ly/2y7Ehk8

Зара се противопоставя на гласовете, които я призовават да влезе в мистичната стая, а Николета започва да владее силите си. Тя се пренася в далечната 1968 година и вижда първите стъпки на Глория и Боян в хижата. Какво открива Ники за любимия си и какво цели "Килерът", гледайте първо във Vbox7.com.

След като Деница разкри умението си да дава живот, напускането на хижата става все по-трудно. По-голямата ѝ сестра е притеснена от влечението на Дени към "Килерът" и я моли час по-скоро да се върнат в града. Защо Глория не иска да пусне петимата приятели и кой се оказва неин заложник?

Приятелите със свръхестествени способности започват да се учат да ги контролират, а Зара упорито отказва да приеме истината. Каква е крайната цел на "Килерът"? Каква е цената на безсмъртието и каква е супер силата, която очаква следващата жертва на зловещата стая? Отговорите се крият в новия епизод на мистъри уеб сериала първо във Vbox7.com.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.