Любимите актьори ви очакват във Facebook и Instagram на 14 и 15 юни точно в 19.00 ч.

Тази седмица всички фенове на едни от най-успешните уеб тийн сериали "Следвай ме" и "Килерът" могат да задават своите въпроси на любимите си онлайн звезди в реално време в специалните Live chat сесии в официалните страници на продукциите в социалните мрежи.

За да разберат най-любопитното около актьорите в "Следвай ме", почитателите им могат да зададат своите въпроси във Facebook и Instagram. На 14 юни, четвъртък, от 19.00 ч. тийн идолите ще се включат на живо в Live chat с отговорите. Марио Михайлов (Ники), Михаела Павлова (Изабела), Илиян Илиев (Алекс), Кристиана Асенова (Мартина) от "Следвай ме" нямат търпение да задоволят любопитството  на любимите си фенове. Какво обичат да правят през свободното си време, отговаря ли характерът на героя на техния? Отговорите на тези и други въпроси ще разберете този четвъртък.

Седмицата продължава с разговор в реално време с актьорите от новия уеб мистъри сериал "Килерът", който успя да се превърне в истински онлайн фурор. Денят е на 15 юни, петък, часът – 19.00, а мястото: официалните страници на продукцията във Facebook  и Instagram. Актьорите, които ще отговарят на въпросите на феновете на мистъри сериала са Надя Петрова (Зара), Иван Тишев (Вик), Никол Андонова (Деница), Димитър Горанов – Флинг (Калоян).  Вярват ли в паранормални явления, какво биха искали да променят в характера на героите си, разберете – този петък от 19.00 ч. в специалната Live chat сесия.

Не пропускайте да зададете въпросите си към любимите български звезди в Live chat. Прякото включване за феновете на "Следвай ме" е на 14 юни от 19.00 ч., а актьорите от "Килерът" бзапочват да разгадават мистериите на 15 юни, отново от 19.00 ч.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес