На адрес gong.bg/worldcup феновете ще могат да следят всичко най-интересно от Световното първенство по футбол в Русия

Със специализирана секция и интересно съдържание, спортният сайт Gong.bg посреща Световното първенство по футбол в Русия. На адрес gong.bg/worldcup футболните фенове ще могат да следят всичко най-ново от Мондиал 2018, включително актуални резултати, новини, експертни коментари, любопитна информация, видео, снимки и програма на мачовете.

Ден преди старта на най-вълнуващото спортно събитие в секцията на Gong.bg вече може да бъде открито богато съдържание с представяне на отборите и групите в Мондиал 2018, информация за стадионите и държавата домакин Русия, а също и рубрика с история на Световните първенства.

На адрес gong.bg/worldcup феновете на спорта ще могат в реално време да научават всички детайли, развития и коментари около футболните срещи. Преди всеки мач пък котаракът Владимир ще предсказва резултата. Потребителите на Gong.bg ще могат да пробват късмета си и да се включат в играта “Познай резултата“.

Проследете всички акценти от Световното първенство по футбол в Русия в новата секция на един от най-обичаните и авторитетни спортни сайтове у нас - Gong.bg.

ВСИЧКО ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК