Темите и гостите в сутрешния блок в петък от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" в петък задава въпроса: Прикривани ли са смъртни случаи в болниците у нас? Отговорът, след като прокуратурата влезе в агенцията "Медицински одит". В предаването ще видите още:

Опасен ли е вотът на недоверие срещу правителството и възможна ли е промяна в управлението на страната? Разговор със зам.-председателя на ПГ на ДПС Йордан Цонев. 

Необходим ли е нов закон за българския език и докъде ще стигне напрежението между София и Скопие? В студиото Искрен Веселинов - зам.-председател на ПГ на Обединени патриоти. 

Говори футболната легенда Йордан Лечков. Разговор за съдебните битки, Световното първенство по футбол и живота извън игрището. 

Има ли криза в МВР и каква е политическата цена за публичните престрелки и бягствата от затвора? Коментар на бившия вътрешен министър Румен Петков - председател на АБВ. 

Мариян Станков - Мон Дьо среща зрителите с Владимир Тодоров - българинът, който впечатли Робърт Земекис, Стивън Спилбърг и Том Ханкс. 

Защо децата в Карнобат ходят на училище с удоволствие? Живко Константинов отвежда в една сграда на бъдещето! 

Градска мания - така практикуващите паркур наричат един от най-новите спортове у нас. Срещаме ви с тях! 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в петък, 15 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.