Холивудският актьор участва във филма “Бъди себе си” на фондация “Сингъл степ”

“Изключително важно е да бъдем себе си. Това е изключително важно предвид всички гадости, които се случват, особено в социалните мрежи. Повечето хора, включвам и себе си, ги е страх да покажат истинското си аз, защото се страхуват да не бъдат отхвърлени и че няма да бъдат обичани такива каквито са”, споделят Робърт Мазер пред камерата на “На кафе”.

Актьорът, станал световноизвестен с ролята си на злодея в “Мисията бевъзможна”, участва във филма “Бъди себе си”. Лентата е дело на Иван Димов, един от създателите на фондация “Сингъл степ” – финалист в ПРОМЯНАТА 2017/2018, най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.  Мисията на “Сингъл степ” е да помогнат на ЛГБТИ младежите (лесбийки, гей, бисексуални, транс и интерсекс) в България да бъдат приети – от семействата си, обществото, и от самите себе си.

Главният герой във филма “Бъди себе си” е изправен пред избор - да отстоява себе си или да позволи на обществените предразсъдъци да го изтласкат от ръба. Като метафора на прескачането на трудности Иван Димов е избрал да покаже шампиони по паркур.

Повече за филма “Бъди себе си” може да научите във видеото от “На кафе”.