Десетото издание на фестивала ще се проведе на 26 и 27 юни в София

Свършиха билетите  за десетото юбилейно издание на Webit Festival Europe. На събитието, отличено като най-влиятелния форум за иновации и предприемачество в Европа през 2018-та, повече от 420 изявени лектори от цял свят ще коментират най-горещите теми, свързани с бъдещето. Над 75% от участниците в Webit са представители на висшия мениджмънт на компаниите. NOVA и Нетинфо са медийни партньори на събитието.

Организаторът и председател на Webit Foundation Пламен Русев разкрива, че през последните дни целият екип зад проекта работи по довършването на мини Webit града, който строят в София. Той ще приюти над 7000 участници от 110 държави. За всеки един от участниците се строят индивидуални места, където ще се провеждат високопоставени срещи. Организаторите разкриват, че дори се изгражда голям фонтан и езеро със златни рибки.

“Целта ни не беше да сме толкова големи! През последните 10 години непрестанният ни фокус бе да подсигурим качество на съдържанието и високо ниво на участниците. Това прави всяко издание на Webit толкова различно“, споделя Пламен Русев.

Десетото издание на фестивала ще се проведе на 26 и 27 юни в София.