Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 12 юли разкрива подробности за поредното  бягство на затворник този път от болницата в Пловдив и на живо търси отговор на въпроса “Как се е измъкнал?”. В предаването ще видите още:

Дете с опасност за живота след игра в аквапарк край морето. На живо - кой и как контролира безопасността на атракционите?

Мизия - след наводненията. Кой ще помогне на хората да се справят с щетите от бедствието?

15 градуса разлика. Как капризите на времето объркват здравето ни?

Психично болните  - с охрана или зад решетките. След поредното убийство - две министерства със спешни мерки срещу пациентите на психиатриите.

Намусени камериерки и студени басейни в хотелите. За какво друго се оплакват туристите и могат ли жалбите да се превърнат в бизнес – отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Опасни игри между Европа и Америка. Защо световните лидери влязоха в скандал за зависимости от Русия? Коментарът на Весела Чернева и Ивайло Калфин.

Рибата изчезва от морето на Европа до края на годината. Защо?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 12 юли, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.