Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Цветелин Кънчев ще изсипе рогът на изобилието в на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Политикът ще смае своите гости с мащабите на своята вечеря, а в края на вечерта разследващият журналист Генка Шекерова, певицата Маги Джанаварова, актьорите Йоана Кирчева и Кристиян Милатинов ще пожелаят да имат “резервни стомаси”, за да могат да опитат всички ястия.

Свежи плодови напитки, два вида интересни салати с диня и пъпеш, брускети, разядки, две предястия, основно ястие и японски десерт смайват гостите, които се чувстват като на пиршество при средновековен владетел в къщата на домакина, обзаведена в “хунско-готски” стил. Домакинът без проблем се справя сам с приготвянето на цялата вечеря, без да се отчайва от неприятните изненади на съдбата като спирането на водата заради авария в Банкя. Освен с мащаб и количество, Цветелин Кънчев ще изненада своите гости и с вниманието си към детайла, като със своето меню е в състояние да задоволи всеки каприз.  Мащаб и еклектика има и в изненадата на докакина, а хармония и добро настроение изпълват вечерта.

Каква изненада е приготвил Цветелин за своите гости? И кой ще спечели приза за “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.