Гледайте “Учен под наем“ в събота и “Неочаквани обрати“ в неделя от 9.00 ч. по NOVA

Любовни истории от световноизвестната писателка Розамунде Пилхер, изпълнени с емоционални дилеми и изпитания, очакват зрителите с филмите в събота и неделя от 9.00 ч. по NOVA.

Романтичната лента “Учен под наем“в събота от 9.00 ч. по NOVA ще разкрие как измамите  понякога имат неочаквани последствия в нашия личен живот и доказва максимата, че всяко зло е за добро. Филмът разказва за Бил, който е физик и тайно наема друг човек да напише дисертацията му. В същото време той се превръща в цел на отмъщение на Оуен, тъй като заради него жена му го напуска. Ситуацията се заплита, след като Оуен среща Зоуи и тя бързо се влюбва в него.

В неделя отново от 9.00 ч. романтиката “Неочаквани обрати“ поставя главния герой Ерик пред трудния избор между любовта към жената на неговия живот и лоялността към собствения му брат. Ерик е самотен баща на две дъщери, който се влюбва в полицайката Хана след завръщането си в Корнуол. Хана обаче току що е започнала връзка с брата на Ерик  - Тони. В същото време двамата братя трябва да поемат семейните корабостроителници като главни изпълнителни директори. За да не унищожи щастието на брат си, Ерик се опитва да потисне нарастващите си чувствата към Хана…

Не пропускайте романтичните филми “Учен под наем“ в събота и “Неочаквани обрати“  в неделя от 9.00 ч. по NOVA.