Гледайте премиерната романтична комедия "Цветарница на мистериите: Мълчание" от 12.30 ч. и "Среднощен маскарад" от 14.15 ч.

Следобед изпълнен с мистерии и романтика очаква зрителите тази неделя по NOVA. В 12.30 ч. Брук Шийлд ще влезе в ролята на бившия адвокат Аби Найт в премиерния филм - "Цветарница на мистериите: Мълчание". Тя се е превърнала в горд собственик на цветарница, след смъртта на съпруга си и с подкрепата на баща си. Аби живее заедно с дъщеря си, която е в колеж, в тихия град Ню Чепъл. Един ден черен автомобил удря любимата ѝ кола, след което тя решава да проследи шофьора.

По-късно приема помощта на своя нов съсед – очарователният бивш морски тюлен - Марко Салвар (Бренън Елиът), който току-що е купил бар на същата улица. Но зараждащите се романтични отношения по между им са под заплаха след като един човек е убит, а Марко се оказва основният заподозрян. Под прицела на заплашителни телефонни обаждания, полицейска корупция и убийствена ярост на пътя, Аби трябва бързо да открие истинския убиец. В противен случай следващата цветна аранжировка може да е за собственото й погребение...

В 14.15 ч. пък магията в ефира ще продължи с романтична комедия “Среднощен маскарад". В тази съвременна интерпретация на приказката за Пепеляшка звездата от хитовите сериали "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите" и "Антураж" Отъм Рийзър влиза в ролята на управляващата голям семеен бизнес наследница Елиз. Младата дама организира фирмено парти, на което се запознава с младия адвокат Роб. Дали обаче той е нейният принц в блестящи доспехи?

Не пропускайте развръзката в премиерната романтична комедия "Цветарница на мистериите: Мълчание" от 12.30 ч. и "Среднощен маскарад" от 14.15 ч.