Попиконата още може да се похвали с неизчерпаема енергия и безупречна фигура

Попиконата Мадона празнува 60-ия си рожден ден. По повод рождения си ден тя прави благотворителен проект за набиране на средства за децата в Малави. Събраните пари надхвърлят 200 000 долара. 

Родена е на 16 август 1958 година в Бей Сити, Мичиган. Тя е третото от общо осем деца в семейството и израства в силно католическа атмосфера. Баща ѝ е син на италиански емигранти, а майка ѝ е с френско-канадски корени.

МАДОНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА

Майка ѝ умира на 33 години, когато Мадона е едва на 5 години. Бащата наема детегледачка, за която по-късно се жени. Двамата имат две деца. Бащата държи всичките му деца да ходят на уроци по музика. Няколко месеца Мадона ходи на пиано, но успява да убеди баща си да замени тези уроци с курсове по балет.

МАДОНА ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНА – ГАЛЕРИЯ

Мадона учи в гимназията Рочестър Адамс, където е пълна отличничка и членува в мажоретния състав. След като завършва, тя постъпва в Мичиганския университет, където получава стипендия заради постиженията си в танците.

 

My look when ever someone says............”Trust Me!” 😂😂😂 #becausewhy

A post shared by Madonna (@madonna) on

Под въздействието на своя учител по танци Мадона изоставя следването и само след един семестър се премества в Ню Йорк, за да търси успех като танцьорка. Учи модерни танци при легендата Марта Греъм.

МАДОНА В ПЕРФЕКТНА ФОРМА - ГАЛЕРИЯ

След като през 1979 година участва като танцьорка в световното турне на френската диско звезда Патрик Ернандес, Мадона решава да изостави танците и се насочва към правенето на музика. Сформира няколко групи, сред които „Брекфъст Клъб“ (Breakfast Club) и „Еми“ (Emmy). Пише сама няколко песни, чрез които става известна в няколко клуба в Ню Йорк.

Мадона е сред най-популярните имена в музикалната история. Продажбите на нейните записи се оценяват на почти половин милиард долара. В момента 60-годишнта звезда живее в Португалия, тъй като реши да избяга от президентското управление на Доналд Тръмп.

От началото на 80-те години до днес Мадона прави шеметна музикална кариера. Първите годишни видео музикални награди на MTV през 1984 г. слагат началото на скандалните моменти в кариерата на 26-годишната тогава певица. На сцената Мадона прави движения, събуждащи неприлични асоциации.

MTV изгражда образа на Мадона като „игрива и секси комбинация от пънк и поп“. Изрусената й коса с кестеняви корени, секси дантелените ръкавици, бельото и коланът с надпис „Boy Toy“ стават запазена марка за поп културата по това време.

 „Vogue“ е избран за един от най-добрите клипове на всички времена, излъчван по MTV.

НЕОТРАЗИМАТА МАДОНА НА СЦЕНАТА – ГАЛЕРИЯ 

Певицата има огромен успех и е покорила сърцата на феновете в над 100 държави. Има 13 издадени албума, продала е над 30 милиона копия. Зад гърба си има 10 световни турнета, а през 1997 година получава "Златен глобус" за ролята си на Евита Перон във филма „Евита“.

Мадона е известна с неизчерпаема енергия, безупречна фигура и спартански начин на живот. Поддържа тялото си с тежки спортни натоварвания.

Майка е на 6 деца, 4 от които са осиновени. 

СНИМКИ НА БЛИЗНАЧКИТЕ, ОСИНОВЕНИ ОТ МАДОНА, ВИЖТЕ ТУК

Освен като певица, Мадона се изявява и като автор на книга, бизнесдама, дизайнер, а освен това подкрепя и редица благотворителни каузи.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Намериха изчезнала гола сцена на Мерилин Монро (ВИДЕО+СНИМКИ)

Разпространиха невиждани снимки на бременната Мерилин Монро (ГАЛЕРИЯ)

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА: Световните секссимволи – преди и сега

28 исторически снимки, които трябва да видите (ГАЛЕРИЯ)

40 кадъра от миналото, които ще ви впечатлят (ГАЛЕРИЯ)

МАДОНА ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНА - ГАЛЕРИЯ

Най-горещите блондинки на всички времена (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

София Лорен на 82 (ГАЛЕРИЯ)

София Лорен – грозното пате, станало лебед

Тайната за тънката талия на Одри Хепбърн (ГАЛЕРИЯ)

Почина една от иконите на френското кино Жана Моро (ВИДЕО+СНИМКИ)

13 звездни двойки, чиято любов пламва на снимачната площадка (ГАЛЕРИЯ)

40 секси звезди на 40+ (ГАЛЕРИЯ)

Кой известен мъж е с най-красивото лице на света? (ГАЛЕРИЯ)

Никол Кидман на 50: Любопитни факти за актрисата (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

София Лорен – една икона на 83 години (ВИДЕО+СНИМКИ)

Можете ли да познаете кои са тези деца? (ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.