"Пъзел: Похитени", "Следвай ме" и "Килерът" ще приковават вниманието на феновете

Тази есен Vbox7 категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео забавление с хитови уеб сериали, мащабни нови продукции и интересни поредици. Изненадващи обрати, вълнуващи завръзки, неочаквани препятствия и нови хоризонти за дигиталното забавление очакват феновете през новия сезон.

Сред големите изненади безспорно ще бъде най-мащабният уеб сериал, реализиран у нас до момента – екшън-трилърът "Пъзел: Похитени". В спиращата дъха поредица феновете ще станат свидетели на заплетени сблъсъци и сюжетен пъзел, които ще държат в напрежение до последната минута и са гаранция за качествено дигитално екшън забавление. Главните роли са поверени на звездите Асен Блатечки и Бойко Кръстанов, а сценарият е дело на екипа, работил по екшъна "Под прикритие" и романтичния "Дъвка за балончета". Премиерният първи епизод ще прикове вниманието във Vbox7.com през октомври.

След като спечели цели три статуетки на първото издание на наградите "NOVA подкрепя българските филми" и бе номиниран в два от най-престижните европейски фестивала, тоталният фаворит на тийнейджърите "Следвай ме" ще завладее Vbox7.com през септември с премиерен четвърти сезон. Любимците от поредицата ще се изправят пред редица изпитания в опит да намерят себе си, а компания на приятелите ще прави атрактивна нова героиня. Ще има ли хепи енд за Изабела и Ники, не пропускайте новите епизоди на "Следвай ме".

С вълнуващ нов сюжет и мистични тайни се завръща първият български мистъри уеб сериал "Килерът", който само за месец събра над 3 милиона гледания онлайн. Новият сезон на продукцията, чийто режисьор е Ники Илиев, ще разкрие какво се случва с героите след препятствията в първите епизоди, а килерът ще вземе нова жертва. Коя ще бъде тя, не пропускайте драматичния обрат във втория сезон на мистъри поредицата.

Есента носи и много любовни вълнения с новия уеб сериал "Статус: Обвързани“. Сюжетът проследява взаимоотношенията между млада двойка, а първият епизод ще зарадва феновете през септември. И още от любовния фронт - вторият сезон на "10 първи срещи" се завръща с отговор на въпроса какво се случва между Теа и Ангел. Вълната на есенния романс продължава с нов сезон на дейтинг шоуто "Сладки свалки", а Дани Петканов ще подели ролята на водещ с красивата си съпруга Александра.

На кулинарна вълна през септември ще ни пренесе поредицата "VIP хапка", в която родни звезди ще споделят любимите си рецепти. За модните тенденции при прическите този сезон ще разберем от топ коафьора Ивайло Колев в третия сезон на "Hairmaster". Пред нови предизвикателства ще се изправят атрактивните Габи и Криси, които отново влизат в ролята на "Принцеси под прикритие". С нов сезон се завръща и автомобилно шоу "Авто Банда", в което експерти ще говорят за предимствата и недостатъците на най-популярните автомобили у нас.

Не пропускайте всички любими хитови сериали и вълнуващи нови продукции само във Vbox7.com.