Най-популярните уеб звезди очакват с нетърпение срещата с фенове си

На 15 и 16 септември в Inter Expo Center, София ще се проведе най-голямото младежко събитие в България - Aniventure Comic Con 2018. Почитателите на уеб продукциите ще преживеят незабравим уикенд с героите от света на онлайн платформата за видео споделяне Vbox7. В специално обособената зона посетителите ще могат да се включат във вълнуващи активности, както и да се срещнат с любимите си уеб идоли.

На 15 септември от 14:00 ч. в рамките на събитието ще се проведе и специален дискусионен панел, в който звездите от продукциите ще разрият любопитни факти около старта на новия сезон във Vbox7. Феновете ще имат възможността да зададат своите въпроси, а звездите Надя Петрова, Иван Тишев и Мино Караджов са само част от тийн идолите, които ще задоволят любопитството на аудиторията. Специални прожекции на кадри от най-популярните уеб продукции ще зарадват присъстващите.

Наред със снимки и автографи доброто настроение на почитателите ще се допълни с куп изненади, специални подаръци и различни забавни активности.

Почитателите на първия български уеб тийн сериал "Не така,брат!", най-номинираната и коментирана онлайн поредица "Следвай ме", екшън-трилъра "Пъзел: Похитени" и мистъри продукцията "Килерът" ще могат да вземат автограф от любимите актьори. Няма да липсва и звездно присъствие от страна на най-коментираното състезание за короната на "InstaQueen", "10 първи срещи“ и новата романтична комедия "Статус: Обвързани". Подробна информация за участието на звездите на 7Talents в свежата Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 можете да намерите на адрес https://www.comiccon.bg/vbox7.

Aniventure Comic Con предлага изключително разнообразие от забавления за всеки фен на популярната култура – срещи със световноизвестни косплейъри, популярни актьори и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, много гейминг и стотици награди.

Незабравимите емоции са гарантирани с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.