Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 13 септември  ще се включи на живо от Варна, за да получи отговор на въпроса “Кой е шофьорът без книжка, който блъсна и уби велосипедист, а после избяга от мястото на катастрофата?”. В предаването ще видите още:

Ще ни задължат ли да плащаме по 12 лева  повече всеки месец за здравна осигуровка и какви услуги ще получаваме срещу това?

Пряко от парламента - кой как ще гласува за оставките на старите и назначенията на новите министри в кабинета?

Производители искат пълна забрана на растителните мазнини в млечните продукти. Ще доведе ли това до поскъпването им? Отговорът в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Ще отнемат ли гласа на Унгария в Европейския съюз заради  спорните политики на Виктор Орбан? Говори един от кандидатите за шеф на Европейската комисия – Манфред Вебер.

Шофьор блъсна 13-годишен велосипедист и избяга.

В окото на урагана “Флорънс” – специалният ни пратеник в Северна Каролина  Ясен Дараков.

Издирват 2-годишно дете от Пещера, което е в неизвестност повече от две седмици.

На живо в разгара на гроздобера – защо стопаните се оплакват от слаба реколта?

Деца надраскаха с графити наскоро ремонтиран подлез в Русе.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 13 септември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.