Рядкост е да гледаш филм, в който подозираш всеки в извършването на престъпление

Трилър, мистерия, хумор – всичко това е замесено в новия филм на режисьора Пол Фйиг, популярен с комедиите си “Шаферки” и “Шпиони”. “Лесна услуга” е загадъчен, невероятно стилен и вече е във всички киносалони в страната. Филмът, който се разпространява от “Лентa”, част от Нова Броудкастинг Груп, събира талантливите Блейк Лайвли, Анна Кендрик и Хенри Голдинг в главните роли.

Лентата е базирана на едноименния роман на Дарси Бел и ни пренася в малко градче в САЩ. Леко задръстената влогърка Стефани (Анна Кендрик) се сприятелява с очарователната и мистериозна Емили (Блейк Лайвли) в училището на децата им. Емили лесно успява да влезе под кожата на Стефани и да я омагьоса с изтънчения си и модерен начин на живот, който се различава драстично от скромното й съществуване. Но това е филм, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

Блейк Лайвли е с изключително присъствие в ролята си, която е сред най-добрите й до момента. Стилна визия, женствени маниери, френска атмосфера в дома й – от създадения образ е невъзможно да се свали поглед. Един ден тя неочаквано изчезва, оставяйки зад себе си съпруга и детето си, а Стефани ще опита да разрови миналото й, в което има неочаквани тайни.

Под неувереното лице на Стефани, която търпи подигравки от всички в градчето за навиците си, с развитието на филма, се подава неподозиран образ. С примера на най-добрата си приятелка до себе си, тя ще се превърне в герой предизвикващ силно недоверие. Това е сред основните достойнства на “Лесна услуга” – имате причина да подозирате всеки и се оставяте да бъдете водени в дълбините на психологическия хаос, на ръба на нервите.

Зад изчезването на Емили започват да прозират загадъчни обстоятелства - нова скъпа застраховка, лъжлива командировка, наета кола в друг щат. Обратите в сценария се редят един след друг и ще сблъскат Стефани с предателство, тайни и откровения, любов и вярност... убийство и отмъщение.

Увлечени във филма, зрителите си дават сметка, че няма услуга, която да е много лесна.

"Лента" е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на "Лента"  през 2017 г. е хитовата българска продукция “Бензин“, а през 2018 г.  - завладяващата история “Привличане”. Други от успешните български продукции са “Воевода“,  вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и “Вездесъщият“, и “Дъвка за балончета“. Към хитовите ленти прибавяме и “La La Land” с Ема Стоун и Раян Гослинг. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.