Ванко повежда мъжете, готвят нов Президент тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

От няколко дни в Къщата на VIP Brother се говори за преврат. Идеолог е Ванко, който започна разговори първо с най-изявения Съквартирант - Кулагин, а днес зрителите ще видят как лошото момче на рап музиката приобщава към идеята Петко и двамата силни мъже ще започнат да подготвят преврата. Дали ще успеят и дали всички останали мъже ще са на тяхна страна, предстои да видим във VIP Brother.

Първата седмична мисия във VIP Brother е “Супер шоу Норландия“. Съквартирантите отново ще са разделни на мъже и жени и ще трябва да спечелят симпатиите не на Big Brother, а на зрителите и феновете във Facebook на официалната страница на шоуто. Всеки отбор ще трябва да избере продуцент, който да определи програмата и ангажиментите на всеки един. Дали Мира Добрева, която е продуцент извън Къщата, ще поведе жените или дамите имат друга идея и кой ще е мъжкият продуцент, остава да видим довечера в 21.00 ч.

За разлика от повечето Съквартиранти, Розмари ще намери в лицето на Кулагин човек, пред когото е готова да споделя лични истории. Има ли приятел красивата манекенка, а има ли човек до гримьора? Какво точно си споделиха двамата на закуска и намери ли най-накрая близък човек в Къщата Кулагин? Всичко това само днес от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.