Гледайте "На среща с любовта" от 12.30 ч. и "Детегледачката е мъж" от 14.15 ч. по NOVA

Романтичната комедия “На среща с любовта" ще събере по неочакван начин популярните актьори Шенае Гримс и Андрю Уокър тази неделя от 12.30 ч. по NOVA. Филмът разказва за момче, което отправя покана за бала си към любима негова знаменитост. която става много популярна в интернет и това спечелва на ученика среща с мечтаната жена. Всичко обаче се обърква, когато звездата се влюбва в неговия учител (Андрю Уокър).

Звездата от сериала “Отчаяни съпруги” Николет Шеридан пък е принудена да преосмисли традиционните семейни роли на мъжа и жената в романтичната комедия "Детегледачката е мъж" от 14.15 ч. по NOVA.

Николет Шеридан влиза в ролята на Кас - успешен адвокат и самотна майка на две деца, която се опитва да открие подходяща нова детегледачка за децата си. Матю (Дан Пейн) е пътешественик, който няма желание да се установи на едно място, докато не се хваща на бас с баща си. За да спечели облога, той кандидатства за работа като детегледачка и то именно на децата на Кас. Първоначално, тя отказва да го наеме, но впоследствие се оказва, че Матю с лекота печели сърцата на децата, а може би и нейното?

Не пропускайте развръзката в романтичните комедии "На среща с любовта" от 12.30 ч. и "Детегледачката е мъж" днес от 14.15 ч. по NOVA.