Припомнете си приключенията на известният кулинар в RockIT днес от 18.00 ч. по NOVA

Шеф Манчев преминава през кулинарен портал, маскиран като рок бар, който буквално ще го запрати в кухнята на ада в “Кошмари в кухнята” тази неделя от 18.00 ч. по NOVA. Господарят на кухнята е твърдоглав чешит, който реже с думи толкова добре, колкото и с ножа и няма намерение да се променя. RockIT е култов бар в сърцето на София, любимо място за хора, обичащи добрата рок музика и бързите мотори. Въпреки формата на заведението – бар и динър, клиентите го припознават предимно като бар. Собственикът Жоро се обръща към шеф Манчев да диагностицира проблема, за да превърне RockIT в място, където се срещат добрата музика и добрата храна. 

От един месец заведението предлага и обедно меню. Наблюденията на собственика и персонала са, че въпреки усилията поръчките за храна намаляват. Дегустацията на Манчев разкрива, че обедното меню е приготвено с полуфабрикати. Въпреки просторната и чиста кухня и уютните тематични зали, адът продължава да се вихри в това райско кътче, управителят да се занимава само с бара, собственикът да реди меню, а готвачът да се бори на фронта само с още един чифт ръце.

Шеф Манчев за първи път се сблъсква с иновативни кулинарни термини като “барбекю на тиган” и "шопар кюфтенца", приготвени с подправка за кайма по най-добрата рецепта на готвача Добрин. Нови неща научават и рокаджиите от заведението, които ще посетят бутик за месо и на място ще се уверят, че добрите продукти и добрата комуникация са най-добрата музика за небцето.

Ще успее ли шеф Манчев да промени менюто и да изкара Добрин от ролята му на черна овца и коя рок банда ще провери на място дали кошмарите в кухнята на RockIT са приключили? Припомнете си приключенията на шеф Манчев сред рокерите в “Кошмари в кухнята” днес от 18.00 ч. по NOVA.