Калата влиза в секта под прикритие, Господинов става учител в новия епизод на комедийния сериал

Романтични признания и абсурдни ситуации очакват зрителите в новия двоен епизод на полицейската комедия тази вечер в 20.00 ч. по NOVA. "Полицаите от края на града" ще са в плен на любовта, която ще се пренесе и в РПУ Запад.

Новият случай, с който се заемат спец полицаите, е повече от специален, защото в него е замесена депутатска дъщеря - жертва на секта. Под прикритие трябва да бъде внедрен човек от екипа и отново Калата е този, който пасва идеално на профила. За да го приемат "да служи на Сатаната", ще му се наложи да опита халюциногенни гъби, а ефектът ще бъде повече от интересен.

Това обаче не е единственият проблем за Калата. Джиджи неочаквано заминава и го оставя сам, с едно писмо и двама "любовни експерти" – Крис и Пацо. Той е решен да се бори за сърцето ѝ, но пътят му към нея минава през синовете ѝ. Как ще се справи Калата с нелеката задача – предстои да разберем.

Марги и Господинов имат юбилей – 1 месец откакто са заедно и тя решава да го изненада с… баница с праз. И докато Господинов се чуди как да скъса с нея без да я нарани, страстна авантюра и едно признание тотално ще променят ситуацията и ще нагорещят положението в РПУ Запад.

Пламенов пък има сериозни главоболия не само в службата, но и у дома. Нели иска да имат второ дете, а заподозряна като дилър на дрога ще се окаже в дома му по покана на съпругата му. И това не е всичко - Криси системно бяга от час, има сериозни пропуски в училище и спешно се нуждае от помощ и частен учител по математика. Кой би могъл да се справи по-добре със задачата от Господинов, който е бил пълен отличник в училище?

Не пропускайте премиерния двоен епизод на “Полицаите от края на града“ – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Полицаите от края на града" във Facebook.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР