Не пропускайте поредната доза комични ситуации, в които ще попаднат Пацо и неговите хора в последния за сезона епизод на полицейската комедия

Пацо, Калата и Крис се заемат с нов заплетен случай. Ще бъдат внедрени като "сексуални маниаци" със задачата да изобличат и заловят серийна убийца. Общото между жертвите е, че всички те са посещавали групова терапия по сексуална пристрастеност.

В семейството на Пламенов новините са много и различни. Криси иска да замине да живее и учи в Англия, за да забрави Крис, а Пацо и Нели правят опит да осиновят Мира, за да й осигурят "нормална семейна среда". Условието е тя да си води видео дневник, а дамата от социалните ще прави ненадейни проверки, за да се увери с очите си, че те действително са "изрядно семейство". Но дали необичайна полицейска спец акция и неочаквана поява на труп в съседната къща, с който Нели и Джиджи ще се опитат да се справят "незабелязано", няма да осуетят добрите им намерения?

Неуспешните опити на Господинов и Желева да изяснят сложните отношения помежду си продължават, но този път ще имат и обща мисия. Ще им се наложи да играят щастливо семейство, за да изобличат доктор, който използва незаконни методи за генетични манипулации и създава деца по еталон. Междувременно появата на брат близнак на Ачо, който е "като две капки вода" с Господинов, но тотална негова противоположност като поведение, ще преобърне всичко надолу с главата.

Емоционални моменти и обрати очакват още една двойка. Джиджи се прибира от Бургас, а Калата отново се нуждае от експертна помощ, за да се справи с интимен любовен проблем. Разбира се, Крис е винаги готов да го консултира.

И докато Силвия продължава да се лута в чувствата си, ще получи неочаквана покана за среща. Дали от тази среща няма да излезе нещо ново? Една дълго пазена тайна и една любов също ще излязат наяве.

"Полицаите от края на града" изпадат в нови забавни ситуации, но как ще се измъкнат от тях и ще успеят ли в крайна сметка да се справят с лошите – предстои да видим в последния за сезона епизод – тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Полицаите от края на града" във Facebook.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си