Водещият на шоуто Hell's Kitchen гостува в предаването и сподели

Водещият на световноизвестният кулинарен формат за професионалисти Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов гостува в "На кафе", където презентира най-новата си бизнес идея, разказа как възпитава децата си и дали женското царство вкъщи взима надмощие. Най-емоционалният момент за кулинарния перфекционист дойде, когато едно от децата му го изненада с трогателно видео в ефира на предаването. 

"Горда съм, че той ме е отгледал, въпреки понякога да сме имали различия. Вики е много грижовен, обичлив и целеустремен и винаги е държал с брат ми да завършим образованието си в чужбина. Искам да му благодаря много, че станах част от семейния бизнес и съм горда от този факт. Може да разчита на мен за всичко"- доведената му дъщеря Ива. 

"Умеете да разплаквате хора в предаването си! Обичам децата си... И двамата надминаха очакванията ми. И като мениджърски подход, и като енергия" - сподели с навлажнени очи шеф Ангелов на Гала. 

Освен всичките си професионални проекти, шеф Ангелов се е заел и с мисията да върне типичната българска кухня, но в стрийт вариант и с високо качество - автентични кюфтета и кебапчета от телешко, свинско и агнешко, истинска лимонада и домашна лютеница. 

Какво разкри още за българската автентична кухня и семейството си шеф Ангелов, може да видите във видеото от "На кафе".