Историята в документалното риалити от 17.00 ч. по NOVA

Трагичен инцидент слага край на щастливата семейна идилия в дома на 34-годишната Милена от София в “Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA. Документалното риалити ще припомни на зрителите историята на Милена, която живее на семейни начала с дългогодишния си приятел Орлин и неговата 10-годишна дъщеря Виктория. Момиченцето е от първия му брак с предишната му съпруга Гергана. Тя е отстъпила на бащата родителските права за малката и е заминала за родния си Бургас, където се занимава много успешно със семеен хотелиерски бизнес.

Милена е втора майка на малката Вики и я е отгледала от бебе като свое собствено дете. Тримата с Орлин живеят в хармония и разбирателство, но трагичен пътен инцидент разрушава сплотеното им семейство. Орлин загива в автомобилна катастрофа и в този момент кошмарът за Милена започва с пълна сила.

Родителите на Орлин, които никога не са харесвали Милена, внезапно решават, че ще присвоят дома на сина си. Но това не е всичко - те взимат детето и започват процедура за осиновяване на своята внучка. Това е голям удар за Милена - детето е единственото обичано същество, което й е останало след загубата на нейния любим. Малката Вики също предпочита да остане с Милена, която я е отгледала. Неравната битка на една втора майка за дъщеря й започва, а законните права на Милена не й дават почти никакви шансове.

Какво ще се случи и какъв ще бъде изходът от драматичната борба между биологичната и втората майка на Вики - това ще разберем в “Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес