Не пропускайте щедрите игри на късмета в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметлиите Едита Петрова, Йордан Георгиев и Галина Вутова се съревноваваха за впечатляващ автомобил Fiat Tipо в играта “На крачка от късмета“ на 13 октомври в предаването на Национална лотария по NOVA. Първа финалната линия на пътеката прекрачи Едита и се сдоби с разкошната кола, паркирана в студиото.

Захари Бахаров веднага ѝ връчи ключовете. “Чувствам се перфектно“, каза Едита, когато седна зад волана на новата си придобивка. Участничката извървя късметлийския път до автомобила благодарение на монети с номера 8, 3 и 11. Едита е на 48 години. Работи в хранителен магазин. Участие в предаването ѝ осигури късметлийски билет “Перфектният подарък“, който е един от любимите ѝ.

Нели Маринова и Румен Петров изпробваха късмета си за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. Нели беше на сцената на богатството благодарение на билет “Casino 7777”, а за Румен късметлийски бе билет “Перфектният подарък“.

Нели си извоюва победа в играта, след като Румен попадна на два сейфа със символ “Х“. Той напусна играта с 1000 лева, а Нели имаше страхотния шанс да утрои печалбата си от 8000 лева. Тя избра сейф номер 1, където я очакваше “Х“. Участничката рискува с посочването на сейф номер 2, където за съжаление отново попадна на хикс, който раздели печалбата ѝ наполовина и я изпрати с 4000 лева.

Големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ е Георги Марков. Късметлията изтегли най-голямото число 42, което му осигури шанса да изпробва късмета си за мега джакпота от 2 400 000 лева. Георги е на 27 години. Работи като продавач-консултант.

Участникът игра великолепно на сферите, като даде цели шест верни предположения, които му осигуриха 40 000 лева. След безупречното предвиждане последва първата грешка. Той рискува и продължи напред с вярно предположение, а сумата му набъбна до 50 000 лева. Участникът предпочете да не рискува повече и се отказа. С печалбата планира да си купи нов автомобил и да отиде на екскурзия.

Не пропускайте щедрите игри на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.