Гледайте романтичния филм "Сърдечна поща" от 12.30 ч. и премиерата "Днес ще се омъжа" от 14.10 ч. днес по NOVA

Любовта излиза извън контрол и се сблъсква с редица препятствия в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. номинираната за “Еми” актриса Кели Мартин се впуска в една съвременна и забавна интерпретация на историята за Ромео и Жулиета в романтичната комедия "Сърдечна поща". Кели влиза в ролята на Анабел - собственичка на булчински магазин, която се влюбва в Сам - син на най-големия й бизнес конкурент, тя трябва да направи всичко възможно, за да попречи на опитите на майката на Сам да саботира връзката им. Дали Анабел ще успее да се събере с мъжа, когото обича?

В 14.10 ч. пък премиерата "Днес ще се омъжа" ще накара сладкарката Шарлот, в чиято роля влиза Джен Лили, да се изправи пред тежки избори в романтичния си живот и да преодолее себе си. На пръв поглед младата жена има всичко – страхотен живот, проспериращ бизнес с шоколад и любящ годеник. След като обаче тя няколко пъти проваля плановете на Джеймс за сватба, той слага край на връзката им. Шарлот решава, че трябва да превъзмогне своята "алергия" към сватбите и отново да спечели своя любим.

Не пропускайте развръзките в романтичния филм "Сърдечна поща" от 12.30 ч. и премиерата "Днес ще се омъжа" от 14.10 ч. днес по NOVA.