Не пропускайте историята в предаването днес от 18.00 ч. по NOVA

Жестокото убийството на Виктория Маринова разтърси цялата страна и дори влезе в световните новинарски емисии. Днес, 20 октомври, в “Ничия земя” по NOVA Даниела Тренчева показва недоизказани и неразкрити факти, които никой не забеляза. Знаят ги само най-близките на Виктория. Факти за нея и семейството й, но и за задържания за убийството й Северин Красимиров.

Ще видим едно по-различно интервю с първия заподозрян за престъплението – бившия съпруг на Виктория Свилен Максимов, и със семейния приятел и адвокат Андрей Желязков. Според адвокат Желязков, който е бивш полицай, насилието най-вероятно е заложено в гените на Северин от неговия баща, който цял живот се е занимавал с кражби. Бившият й съпруг разкрива какъв човек е била Виктория и как дъщерята им приема липсата на майка си. И още: за отмъщението и гнева, за липсата на морални ценности, за политизирането и деградирането.

“Колко е късно да се говори по-късно за необратимото? Приживе Виктория се е възмущавала от липсата на адекватна реакция. Това предаване е за нея и за всички онези, които ще реагират. Не е важно как – емоционално или професионално. Професионално като журналисти, полицаи, съдии или дори гробари. Но никой не е добър професионалист, ако не е добър човек. Да му мислят разследващите или тези с имиджа на лоши ченгета.” Това споделя Даниела Тренчева за историята, която разказва.

Не пропускайте "Ничия земя" днес от 18.00 ч. по NOVA.