Вижте отново приключенията на звездния готвач в Сандански днес от 18.00 ч. по NOVA

Шеф Манчев отново представя рецепта за съвършени "Кошмари в кухнята" тази неделя от 18.00 ч. по NOVA. Необходими продукти – 1 бр. хладнокръвен мъж, 2 бр. огнени жени, 1 кг лют македонски нрав и порция "Картоф фламбе". 

Градът се намира в близост до гръцката граница и в последните години туризмът и бизнесът там са в разцвет. Сандански се радва на български, македонски и гръцки туристи. Заради кризата работата постепенно намалява, а поръчките са все по-скромни. Това е и причината собственичката на механа "Еделвайс" да се обърне към шеф Манчев за помощ, преди да е станало прекалено късно.

Екипът на предаването ще попадне в истинско женско царство, управлявано от Руми с помощта на дъщерята Катя, лютата готвачка Ади и сервитьорката Алекс. Тясната кухня се компенсира от огромното меню и огнения характер на македонските девойки. 

Шеф Манчев ще се изправи пред кулинарния шедьовър "Картоф-фламбе", чиято тайна е фламбирането на стъклената купа, а не на ястието. Ще изгори ли Манчев в опитите си да укроти опърничавите македонки, или ще успее да върне хладния разум в женското царство – гледайте "Кошмари в кухнята" днес от 18.00 ч. по NOVA. 

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на koshmari@ntv.bg

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си