Двамата големи финалисти в най-популярното риалити дадоха интервю за “Събуди се”

“Във VIP Brother трябва да забравиш за егото си, за да успееш”, споделиха Атанас Колев и Константин Трендафилов в “Събуди се” часове след грандиозния финал на най-популярното риалити в България. Атанас Колев е големият победител в този сезон на шоуто, а Константин Трендафилов завърши на второ място. Трети се класира Стефан. За пръв път в историята на предаването на финал в борба за титлата останаха трима неразделни приятели, образували лагер във VIP Brother - Константин, Наско и Стефан.

По темата

“Не смятам, че много хора успяват да изградят приятелство в Къщата. Ние имахме късмет и това, че се намерихме и че изживяхме тези неща, ни сплоти още повече. Не смятам, обаче, че това важи и за другите”, сподели Наско.

“Предполагах, че ние двамата с Константин ще останем последни в Къщата и може да се сборим на финала. Мислех, че и Стефан има сериозен шанс за победата, защото любовта е силно неща, а той показа колко много обича Гала”, разкри победителят във VIP Brother: Женско царство.

“Целта, която си поставих с участието във VIP Brother, е да проверя колко съм корав. Все пак се поддадох на емоции, на които не вярвах, че ще се поддам. В крайна сметка не съжалявам. Дори това, че показах човешкото в себе си, мие било някакъв плюс”, разкри Константин.

Какво още разказаха двамата за участието си във VIP Brother, гледайте в интервюто им с Мира Иванова за “Събуди се”.

Голямото приключение VIP Brother: Женско царство 2018 завърши, но  Къщата няма да остане дълго празна, защото още в понеделник ще посрещне участниците в Big Brother: Most Wanted.

Не пропускайте старта на Big Brother: Most Wanted 2018 в понеделник от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на   предаването.