Мардин е в пресечната точка на енергийните канали на Земята в новия епизод на "Канага"

Мардин попада в епицентъра на древна история за дванадесет митични камъка. Каква е връзката между физика, каменните плочи и енергийните канали, и къде е раят на Земята? Не пропускайте да видите в новия епизод на "Канага" първо във Vbox7.com.

Мардин продължава да върви по стъпките на баща си. Доближавайки се до истината, той се среща с все повече негови приятели и разбира за благородните му дела. Воден от поредното си видение, младият учен посещава местността Гьобекли тепе, където се пресичат енергийните канали на Земята. Какво открива там вижте първо във Vbox7.com.

Виденията за древни ритуали на места със силна енергия и каменни плочи не спират да преследват физика. Докато той се опитва да дешифрира митовете за Златната ера и връзката ѝ с баща му, младите приятели на Мардин разкриват поверие за дванадесет каменни плочи. Какво гласи то и каква е връзката му с физика?

Какви са уроците, които научава Мардин от великите дела на баща си? Какви са новите видения, които получава младият физик и до къде ще го отведат те? Не пропускайте да проследите в новия епизод на "Канага" само във Vbox7.com.

Може да следите "Канага" всяка сряда във Vbox7.com.