Боксьорът даде откровено интервю пред Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

„Формулата ми е да бъда откровен. Така ми е по-лесно да общувам с хората, защото не мисля на няколко нива каква роля да изиграя, след като съм себе си, нямам никакъв проблем”. Така отговори Тервел Пулев на въпроса как общува с децата си в разговор с Владимир Сиркаров и Кузман Илиев в „Плюс, минус”. Синовете му носят царските имена Калоян и Аспарух подобно на него и брат му Кубрат. За България Тервел казва, че тук е на своето място.

„Когато кацна на „Летище София”, аз се чувствам на седмото небе, защото знам, че тук ми е мястото. Камъкът си тежи на мястото, ако нещо не ни харесва тук, трябва да търсим причината в себе си, когато променим себе си, тогава ще променим и ситуацията около нас. Аз мисля, че нашата линия трябва да е водена само от националните интереси на България, които, за съжаление, в последно време са доста загърбени. Обичам България, за мен българите са братя, и когато правя нещо за хората, аз го правя от сърце”, каза Пулев.

За европейската титла в професионалния бокс Тервел заяви, че е щастлив, че двамата с брат му успяват да прокарат пътека и да покажат на следващото поколение спортисти как трябва да се случват нещата.

„Когато го търсиш, то не се случва, но когато си добре подготвен, готов си да поемеш дадена ситуация, да влезеш в нея без да се притесняваш, в един момент успехът идва при теб”, отговори Тервел Пулев на въпроса каква е тайната на нокаута.

Вижте цялото интервю във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.