Гледайте щедрото предаване от 19.30 ч. по NOVA

Пореден епизод на Национална лотария, изпълнен с много късмет, емоции и печалби, предстои тази събота от 19.30 ч. по NOVA. Десетима късметлии се впускат в смели и решителни игри, където ги очакват фантастични печалби за над 2 500 000 лева.

Тази събота по традиция играта “На крачка от късмета” ще изпрати с нов автомобил пореден късметлия. В пълна готовност да раздават печалби са и сейфовете във втората игра на шоуто. С максимална печалба от 84 000 лева те очакват най-новите късметлии.

Пред сферите в играта “МЕГА ДЖАКПОТ” ще се изправи щастливец, който ще може да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева, а също така да грабне страхотни бонус печалби.

В шоуто тази вечер ще видим и поредния късметлия във VIP клуб на Национална лотария - Симеон Симеонов, който се сдоби с прекрасен автомобил. Симона Пейчева му връчи ключовете.

Захари Бахаров и Рая Пакова са подготвили чекове за най-пресните късметлии с големи печалби от щедрите билети и игри. Не пропускайте да видите кои са щастливците в предаването днес от 19.30 ч. по NOVA.