Гледайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Две късметлийки ще карат чисто нови коли след участието си в Национална лотария на 10 ноември по NOVA. Евгения Гозманова се сдоби със страхотен автомобил Fiat Tipo от играта “На крачка от късмета“. “Дъщеря ми ми каза да се върна с кола“, развълнувано споделя късметлийката секунди след първата си среща с елегантното возило. Тя извървя пътя до печалбата си след изключително оспорвана игра, благодарение на монети с номера 4, 12, 7 и 8.

Бутонът на късмета определи Мануела Костадинова и Атанаска Кукушлиева да участват в играта “Сейфове“. С първите си избори и двете участнички попаднаха на символ “Х“. Макар че играта не започна по най-добрия начин, останаха неотворени всичките сейфове с парични суми и само един хикс. За съжаление късметът не беше на страната на Мануела и тя уцели точно този сейф, в който беше третият хикс. Захари я изпрати с утешителна печалба от 1000 лева. Атанаска получи шанс да утрои гарантираната си печалба от 1000 лева със златните сейфове, но за съжаление не успя.

Веселина Иванова е големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Числото 46 я изстреля директно към възможността да играе за главозамайващия джакпот в размер на 2 400 000 лева. Колелото на късмета отреди за нея сектор със сума в размер на 250 000 лева.

Участничката игра великолепно и още в петата сфера спечели бонус печалба - неустоим нов автомобил Toyota Corolla. “Усещането е жестоко“, с широка усмивка на лицето възкликна Веселина. До седмата сфера щастливката игра без грешка. Там я очакваше числото 23. Участничката предположи, че следващото ще е по-голямо, но за съжаление сбърка. Веселина не пожела да рискува спечелената сума и така обогати бюджета си със страхотните 40 000 лева.

Късметлийката сподели, че ще използва печалбата, за да приключи един ремонтен семеен проект. Също така тя възнамерява да отдели определена сума за образованието на детето си и за някоя хубава екскурзия.

Гледайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.