Ира разменя хапчетата на Зак в уеб трилъра

Екшън, план за бягство, нови разкрития и опасна мисия ще видят феновете в новия епизод на спиращия дъха трилър "Пъзел: Похитени". Ира ще изпълни плана на Тони, а дали ще бъде успешен, гледайте във във Vbox7.com.

След като Тони напада Вал и предизвиква суматоха, Зак и Боби разкриват, че заложниците им са се развързали. Вал защитава Ади, но основната вина поема Тони. Страхът и разочарованието от предателството изцяло завладяват програмиста. За да ги държат под очи, наемниците завързват приятелите в хола. Какво ще се случи, гледайте в новия епизод на "Пъзел: Похитени"

Тони измисля нов план за спасение. Програмистът предлага да заменят хапчетата на Зак с успокоителните на Ира. Младата актриса трябва сама да се справи със сложната задача. Междувременно наемниците научават, че скоро идва подкреплението им за отваряне на сейфа.

Ади предлага на Зак и Боби сделка, използвайки влиянието на баща й, който е прокурор. Ира се опитва да изхвърли хапчетата в тоалетната, но нещата излизат извън контрол. Как съблазнителката ще овладее ситуацията, гледайте в новия епизод във във Vbox7.com.

Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн във Vbox7.com всяка сряда в 16.00 ч. Повече информация можете да намерите на официалната Facebook страница на сериала.