Amaranthe и Royal Republic се присъединяват към третия фестивален ден

Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала Hills of Rock 2019. Почитателите на бандата ще могат да ги видят на живо на 30 юни на Гребната база в Пловдив.

Disturbed идват за Hills of Rock догодина

Още две групи се включват към третия фестивален ден. Това са шведските банди Amaranthe и Royal Republic.

Рок иконите Whitesnake - хедлайнери на втория ден на Hills of Rock 2019

Hills of Rock ще се проведе за трета поредна година като част от програмата на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“ на 28, 29 и 30 юни.

Garbage

Рок групата е формирана в Медисън, Уисконсин, през 1993 г. По време на своята невероятна кариера, която продължава вече 25 години, бандата има над 17 милиона продадени копия по целия свят, концерти в над 35 държави и 6 студийни албума. Членовете на Garbage са Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker и Butch Vig, които са заедно от самото създаване на групата. В музиката им се преплитат елементи от трип хоп, гръндж, рок, техно, пауър поп и алтернативен рок. Изключително интересното и уникално по рода си звучене на бандата им носи невероятен успех на музикалната сцена.

Amaranthe

Amaranthe е запечатала името си в историята на метъла с главни букви. Бандата има над 50 милиона гледания в Youtube и повече от 100 милиона слушания в Spotify, а последният им албум „Helix” постигна огромен успех само за няколко седмици.

Royal Republic

Групата е създадена в Малмьо през 2007 г. Бандата има четири студийни албума, свирила на една сцена с групи като Social Distortion, The Subways, Die Toten Hosen и Blink-182.

До 31 декември тридневните билети за фестивала Hills of Rock са на цена от 140 лв.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.