Режисьорът планира трилогия, вдъхновена от нощния живот на София

NOVA е медиен партньор на филма "В кръг“ на Стефан Командарев. Продукцията се очаква през ноември 2019 г. Това е вторият проект след филма "Посоки". Идеята на режисьора е те да бъдат част от трилогия, вдъхновена от нощния живот на София.

Командарев: Новият ми филм не е реклама на МВР

"Действието се развива в една нощ, в три патрулни коли. Следим нашите три двойки полицаи, които минават през различни приключения. Влизаме в по-голяма дълбочина в живота им и психологията им", каза Командарев.

Преди старта на снимките екипът на филма се среща с истински полицаи. Историите в лентата са вдъхновени от истинските истории, които разказват служителите на реда. Действието се развива в нощта на 9 срещу 10 ноември 2019 г., когато се навършват 30 години от падането на комунизма и от падането на Берлинската стена, разкрива Командарев.

Кръстю Лафазанов: “Smart Коледа” носи празнично настроение и идва в точния момент

"Ирини Жамбонас и Стефан Денолюбов са едната двойка полицаи. Асен Блатечки и Иван Бърнев са втората, а третата са Зуека и Стоян Дойчев. Във филма участват и други български актьори като Герасим Георгиев-Геро", сподели още режисьорът.

До момента са заснети част от сцените, като снимачният процес ще продължи до март следващата година. В киното се връща и иконата Павел Попандов, който е с много важна и силна роля. В продукцията участват и водещите на "Здравей, България" Виктор Николаев и Аделина Радева. Очаква се премиерата на филма да е около датата 10 ноември 2019 г.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.