Талантливата актриса разказва за живота и кариерата си пред Мариян Станков-Мон Дьо

Обичаната актриса Диана Димитрова, по-добре позната като д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот”, разказа за живота и кариерата си в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Талантливата актриса и художничка разказа, че е била отгледана от баба си, тъй като майка й заминава да работи в Гърция, когато Диана е едва на 12.

Баба ме научи да вярвам повече в себе си. Критикуваше ме за много неща. Почина през 2016 г., ден преди първите ми снимки в първия сезон на „Откраднат живот”, където изиграх малката роля на сестра Мая”, разказва Диана Димитрова.

Тя признава, че „актьорската професия е коварна и трябва да имаш много силен характер, за да успееш”.

Благодарение на упоритостта си успях да убедя хора с позиции да ми дадат шанс. А в името на голямата роля бих правила всякакви експерименти със себе си, бих се опустошила”, споделя Диана. И разказва за другата си голяма страст – рисуването. Преди дни актрисата откри и собствена изложба.

Започнах да рисува в много ранна детска възраст, без да знам защо изобщо го правя”, казва актрисата.

Пред камерата на NOVA тя сподели, че в миналото е била жертва и на психическо, и на физическо насилие. Преди години била пребита от свой приятел, когото напуснала веднага след посегателството.

Сега има човек до себе си. Не разкрива самоличността му. И е категорична, че не е влюбена в него.

Влюбването за мен е лъжа, истината е безусловната обич”, споделя актрисата.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.