Двама напускат шоуто на полуфинала в петък

Изненадващи номинации се проведоха на метри от финала на Big Brother: Most Wanted 2018. Този път Съквартирантите трябваше да посочат кои двама от тях са най-достойни за победител. Албена, Цецо и Никита събраха най-малко позитивни гласове от Съквартирантите си. Албена посочи като нейни лични фаворити Станимир Гъмов и Джулиана Гани. Според нея Гъмов е добре балансиран и не е крайно конфликтен, а Гани е пример за добрина и емпатия. Гани също посочи Албена като достойна за победител - за престоя си в Къщата тя е успяла да преобърне мнението си за нея на 180 градуса и дори не може да повярва на тази промяна. Другите фаворити на Гани са Благой и Златка заради своите хармонични отношения и любовта им, а Благой, според нея, е човек с много добродетели. За Благой и Златка истински победители са Уош и Цецо. Добротата на Уош и детското в него не е останало незабелязано от Злати и според нея това е едно от най-големите му предимства.

Времето тече в Мисия "Телефони": Златка остава без телефонен разговор с майка си

Цеци е добър, състрадателен, не е лицемерен и винаги мога да разчитам на него за истинско и честно мнение, каза Златка за най-добрия си приятел. Цецо отвърна на жеста към Благой и Златка. “След десет години си ги представям като семейство с поне две деца, винаги ще съм до нея и винаги съм готов да й помогна”, каза Цеци. Другият достоен победител за него е Гъмов - той е Балансът в Къщата, каза гримьорът на звездите. Уош посочи като най-достоен за победител Джулиана Гани и Благой и Златка. Рапърът не крие симпатиите си към Джули, но бе категоричен, че това между тях е чисто приятелство. Уош изяви желанието си да продължи контактите си с нея и извън Къщата, но само ако Илиан, приятелят на Джулиана,не възразява. За него Благой и Златка са показали едно истинско партньорство и подкрепа един към друг, макар да са можели и по-добре да изиграят играта.

Мисия "Телефони": Албена и Wosh MC се чуват с любимите си хора

Двама от тримата - Албена, Цецо и Никита, ще напуснат шоуто на полуфинала в петък. Зрителите ще определят кои от тях най-малко заслужават да са финалисти и ще напуснат шоуто на една крачка от финала на Big Brother: Most Wanted 2018.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.