Фенове, близки и приятели подкрепиха Съквартирантите броени дни преди финала

Броени дни преди големия финал в "Big Brother: Most Wanted" 2018 всички в Къщата се вълнуват. Днес обаче поводът за вълнение съвсем не е кой ще е победителят, а любимата мисия и на Съквартиранти, и на фенове, а именно "Жива връзка". Big Brother осигури връзка между Къщата и външния свят, а реакциите предизвикаха както умиление и смях, така и гняв и напрежение.

Със Съквартирантите се свързаха както техните фенове, така и някои от звездните им приятели. Появата на Валентин Кулагин по време на мисията предизвика реакциите на цялата Къща, а думите му, както често се случва, отново уцелиха в десетката на емоцията. С кого се видя той и какви реакции предизвика краткото му "гости" на Къщата ще видим довечера в поредния епизод на "Big Brother: Most Wanted".

Освен мисия "Жива връзка", Big Brother възложи на Гъмов тайна мисия. В нея актьорът ще трябва да изиграе всички останали, че владее или поне разбира китайски език и да помага на Съквартирантите си в изучаването му. Защо трябва да научат китайски и как се справи с тайната си задача Станимир Гъмов, ще разберем довечера от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес