Като пълноправен член на асоциацията Национална лотария ще продължи да предлага разнообразни и иновативни продукти, съобразени с най-добрите световни практики и стандарти

Национална лотария официално стана част от Световната лотарийна асоциация (World Lottery Association, WLA). Тя бе приета в най-голямото лотарийно семейство с единодушие от всички 149 членуващи компании от над 80 държави от цял свят. Гласуването се проведе на общо събрание в Буенос Айрес, Аржентина, на 21 ноември 2018 г.

“Поздравления за упоритата работа и успешното присъединяване към Световната лотарийна асоциация. Вашето участие със сигурност ще бъде ценно за нас. Очакваме с нетърпение да работим заедно през следващите години“, заяви изпълнителният директор на Световната лотарийна асоциация Лука Полео.

“Национална лотария е горда да бъде част от най-значимата асоциация в глобалната лотарийна индустрия. Членството ни е международно признание за професионалното и отговорно поведение на компанията, както и за усилията да бъдем иновативен бранд с разнообразни продукти, съответстващи на националните и международни стандарти”, заяви изпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев.

Всички членовете на Световната лотарийна асоциация се ръководят от най-строгите стандарти за корпоративна социална отговорност, отговорна игра, прозрачност, сигурност и управление на риска, споделяйки знания и опит помежду си. Като пълноправен член на асоциацията Национална лотария ще продължи да предлага разнообразни и иновативни продукти, съобразени с най-добрите световни практики и стандарти.