Емоциите на Съквартирантите са на предела си

На крачка от големия финал двама от Съквартирантите ще напуснат Къщата тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. В сряда звездите посочиха кой според личната им преценка е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Албена, Никита и Цецо се оказаха с най-малко гласове и днес двама от тях ще си тръгнат от шоуто по волята на зрителите. Кой ще се нареди в списъка на финалистите ще разберем довечера в 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Пререканията, обаче, продължават да изпълват Къщата. След мисия "Жива връзка" Съквартирантите се подадоха на емоцията и този път изненадващо спокойният и уравновесен Уош повиши тон и думите му бяха остри като нож. Какво провокира рапъра да избухне, ще видим тази вечер.

Последната мисия за сезона успя да разтърси емоционално всеки един от Съквартирантите. Те описаха живота си в Къщата през изминалия месец - как са се променили, какво са научили и какво са запомнили от това приключение. Днес ще чуем техните най-искрени и откровени думи точно в 21.00 ч. в предпоследния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес