Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември

Вече са известни финалистите на тазгодишния конкурс FORBES BUSINESS AWARDS 2018. Уважаваното жури, поставило своите независими и адекватни оценки на всеки от кандидатствалите, беше в състав: Мария Шишкова, управляващ партньор в AIMS Human Capital и член на борда на Български форум на бизнес лидерите; Огнян Донев, собственик, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на “Софарма“ и член на консултативния съвет на КРИБ; Станимир Каролев, основател и председател на Съвета на директорите на “Карол“; Николай Гърнев, управляващ съдружник на EY за България, Македония, Албания и Косово; Илия Лингорски, главен икономист на Българската банка за развитие и председател на Комитета по енергетика, инфраструктурата и публично-частно партньорство на Европейската лига за икономическо сътрудничество.

Общо 80 компании с различен профил и мащаби кандидатстваха за призовото място в 8-ия годишен конкурс на Forbes България. Най-голяма беше конкуренцията в категория “Развитие на бизнеса“, където за призовите места се състезаваха 26 компании.

Пълният списък с финалистите може да видите на сайта на наградите

Официалната церемония, на която ще разберем челните тройки на най-добрите в бизнеса за тази година, ще се състои на 13 декември в зала 6 на НДК.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес