Историята в документалното риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

13-годишенн тийнейджър става баща за ужас на своите собствени родители в епизода на "Съдби на кръстопът" днес от 17.00 ч. по NOVA. Животът на ученика се променя коренно, когато той разбира, че чака бебе от момиче, с което е прекарал една нощ по време на купон в дома на свой приятел. Бременната тийнейджърка също е само на 15 години и е от ромски произход, а родителите на Алекс са напълно шокирани от създалата се ситуация.
 
Историята се заплита съвсем, когато майката на родилката започва да изнудва семейството на ученика за пари. Тя изобщо не смята да гледа внука си сама и е твърдо решена да се сроди с другите дядо и баба на бебето, като иска все повече неща от тях.
 
Родителите на Алекс обаче изненадващо получават доказателства, че техният син не е истинският баща на бебето. Безизходната ситуация се нажежава съвсем, а подозренията, че някой шантажира Алекс, окончателно взривяват двете семейства и спокойствието на цял Костинброд.
 
Има ли шантаж? Каква е истината? Кой е истинският баща на бебето и какво ще се случи с живота на Алекс –  гледайте днес от 17.00 ч. в "Съдби на кръстопът" по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес