Гледайте анимацията "Хотел Трансилвания" от 12.50 ч. и комедията "Мики Синьото око" от 14.50 ч.

Колко ревниви са бащите към дъщерите си? Отговор на този въпрос ще дадат филмите в съботния следобед по NOVA. Хитовата анимация "Хотел Трансилвания" ще открие забавния филмов маратон от 13.00 ч. Лентата ще отведе зрителите в петзвездния хотел "Трансилвания", чийто собственик е самият граф Дракула. За един специален уикенд граф Дракула е поканил някои от най-известните чудовища на света – Франкенщайн и съпругата му Юнис, Мумията, Невидимият човек, семейство върколаци и други, за да отпразнуват рождения ден на дъщеря му Мейвис. Но всички планове на Драк може да се провалят, когато в хотела случайно се отбива един обикновен човек, който не сваля очи от Мейвис. Какво ли ще се случи с нежелания ухажор на дъщерята на Дракула?

Кино маратонът продължава в 14.50 ч., когато Хю Грант ще се опита да спечели благоволението на Джеймс Каан, за да се ожени за дъщеря му в комедията "Мики Синьото око". Лентата на известния канадски комедиен режисьор Кели Мейкин иронизира разпространените стереотипи за организираната престъпност като дори използва имена на исторически гангстери и намигва с усмивка към събития от миналото. Хю Грант  влиза в ролята на Майкъл Фелгейт - англичанин, живеещ в Манхатън. Той работи в аукционна къща за търговия с редки и ценни картини. Когато среща Джина (Джийн Трипълхорн), се влюбва в нея и три месеца по-късно й предлага да се оженят. Джина му казва, че не би могла заради семейството си. Майкъл решава да разбере каква всъщност е причината. Проследявайки бащата на Джина – Франк (Джеймс Каан), той разкрива естеството на семейните проблеми – Франк всъщност е мафиотски бос…

Не пропускайте развръзките в анимацията "Хотел Трансилвания" от 12.50 ч. и комедията "Мики Синьото око" от 14.50 ч. днес по NOVA.