Режисьорът на „Трансформърс” Майкъл Бей бе сред специалните гости на събитието

Всеки герой си има история, а на 9 декември в емблематичната кинозала „Грауман“ в Лос Анджелис беше поставено началото на неговата - с грандиозната световна премиера на първия самостоятелен филм от поредицата „Трансформърс” – „Бъмбълби”.

Гостите преминаха по червения килим, в края на който ги очакваше и „звездата“ на вечерта, а именно Бъмбълби. Със своите реални размери той накара присъстващите да се чувстват като част от необятната вселена на трансформърите.

СНИМКИ ОТ ПРЕМИЕРАТА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА

Алеята на славата в Холивуд за пореден път затвърди имиджа си на домакин на едни от най-значимите филмови събития в света и посрещна цялото ярко съзвездие от екипа на продукцията. По червения килим мина и специалният гост Майкъл Бей – режисьорът на първите пет игрални филма „Трансформърс”, който влезе в качеството си на продуцент в „Бъмбълби”.

Майкъл Бей предаде режисьорската щафета в ръцете на Травис Найт, под чието ръководство първият самостоятелен филм за обичания от милиони фенове трансформър Бъмбълби се превърна в най-добрия филм от франчайза.

Хейли Стайнфелд, която се превъплъщава в ролята на тийнейджърката Чарли, предизвика истински фурор сред феновете. Джон Сина също удостои с внимание всички свои почитатели. Сред гостите бяха и Питър Кълън, Дилън О'Брайън, Джейсън Дракър, Джордж Лендеборг Младши, Грейс Дзини и останалите представители на звездния екип на филма.

„Бъмбълби” идва в кината на 21 декември. От 15 декември може да видите и историята му предпремиерно в избрани кина.

Специален момент зад кулисите на филма може да видите във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.