Каналът му има над 350 000 абонати

Слави Панайотов е един от най-популярните видео влогъри в България. Той се превърна в истинска сензация сред децата и вече е следван от стотици хиляди потребители в интернет пространството.

Момчето е популярно в мрежата като Слави от The Clashers. Създал е един от най-бързо разрастващите се български канали канали с над 350 000 абонати у нас и в чужбина. Някои от видеата му имат повече от 1 милион гледания. Акцентът във видеокласациите е мистерията.

„Може би напипах точната стратегия, която комбинира приятна и образователна информация и го направих в такъв формат на топ класации, които лесно се възприемат от децата”, каза влогърът в ефира на „Здравей, България”.

Да не бъдеш "Измамен" в интернет: Влогърът Стан с нова книга

Той допълни още, че всичко е започнало на шега.

„Каналът стартира като канал за игри. След като направих първото си видео, ми допадна да показвам някакви неща, свързани с игрите. Малко по малко започнах да вкарвам нова техника. Един хубав ден дойде прекрасната идея за топ класации, която продължава и до днес”, каза още Панайотов.

Той споделя, че всъщност е завършил Хотелиерство и туризъм в Холандия, а поддържането на канала му е хоби. 

„Образованието ме интересува. Това е една от причините да направя и книга. Всъщност тази книга е нещо тотално различно от това, което се случва в интернет. Казва се „Топ мистериите на България“ , допълни Слави.

Официалното представяне на изданието ще бъде в събота в НДК.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.