Гледайте премиерата на филма днес от 20.00 ч.

Филмът "Чужденецът" обединява отново култовия режисьор Мартин Кембъл и актьора Пиърс Броснан в покъртителния разказ на опечален баща, който ще направи и невъзможното, за да отмъсти за жестокото убийство на своето дете. Екранизацията на хита "Китаецът" на Стивън Ледар ще направи своята телевизионна премиера в българския ефир днес от 20.00 ч. по NOVA.

"Чужденецът" събира и двама от най-харесваните актьори в жанра - Джеки Чан с неподражаемия му стил в бойните изкуства и бившия Джеймс Бонд - Пиърс Броснан. Досега общото между тях е било само участието им в различните адаптации на "Около света за 80 дни" от 2004 г. и телевизионния мини сериал от 1989 г. На фона на този динамичен екшън-трилър ще видим също Джеки Чан в различна светлина с изпълнението му в края на лентата на песента "A Common Man".

В премиерния филм по NOVA той влиза в ролята на ресторантьор от Чайнатаун в Лондон. Героят на Чан е принуден да се отправи на тежка мисия, за да открие виновниците за смъртта на дъщеря му, която загива при терористичен акт, организиран от Ирландската републиканска армия (ИРА). Принуден да пристъпи моралните и физическите си граници, той стига до Пиърс Броснан, който е в ролята на бивш активист на ИРА и настоящ служител на правителството. Почерненият баща иска само едно: имената на извършителите и поне час преднина пред английските специални части.

До какви разкрития ще го отведе това и ще успее ли да отмъсти на виновниците? Не пропускайте отговорите в премиерата на "Чужденецът" днес от 20.00 ч. по NOVA.