Сребърната медалистка в Big Brother: Most Wanted 2018 разказа за емоциите си в риалитито в “Събуди се”

“Надявам се, че не съм разочаровала никого с поведението си в Big Brother: Most Wanted. Може би леко съм разочаровала мъжа до мен със слуховете, които има за мен и Уош МС. Искам да кажа, че съм чувствала Уош като моя подкрепа, като едно мило, добро и възпитано момче, което се е грижило за мен. По-скоро го възприемам като брат, а не като нещо друго”, разкри Джулиана Гани в “Събуди се”.

Уош МС: Не очаквах, че ще спечеля Big Brother: Most Wanted 2018

“Участието ми в Big Brother: Most Wanted беше някаква магия. Имам много емоции, натрупани в мен – и позитивни, и негативни. Адреналинът е увеличен, когато си в Къщата. Емоциите са изострени. Изолацията прави всичко по-трудно. Не може да се опише с думи”, разкри моделът, който се класира на второ място в най-популярното риалити този сезон.

Уош МС е големият победител в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Очаквах да се покажа като човекът с голямото сърце в Къщата. Дори го казах във визитката си”, сподели Гани и допълни:  “След финала на Big Brother: Most Wanted ме спират много хора, прегръщат ме и ми казват “Джулке, какво сърце имаш, дай и на нас от него”

Какво още разказа Джулиана Гани за участието си в Big Brother: Most Wanted и живота си извън Къщата, гледайте в интервюто ѝ с Мира Иванова за “Събуди се”.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.