Подаръци чакат своите притежатели

Коледа си е времето на чудесата. Ставаме по-добри, градовете стават по-красиви, иска ни се да правим подаръци...

Е, иска ни се и да получаваме подаръци и все се оглеждаме дали пък някой подарък няма да се озове в ръцете ни.

Да, да, няма да е никак изненадващо, ако тази година Коледата ви кацне право в ръцете под формата на електронна книга, на нещо сладко или защо не и под формата на дрон?

С наближаването на Коледа рязко се повишава и вероятността да се обзаведете с някоя нова придобивка, при това напълно безплатно – един истински коледен подарък. От пакет сладки изкушения под формата на лакомства и десерти до страхотен дрон, който да управлявате в небето над някой парк – вероятностите и възможностите са ни повече, ни по-малко от четири различни вида, и общо 74 на брой!

Казано по-ясно – 74 подаръка чакат своите нови притежатели, а мястото, към което да се втурнете, за да си ги вземете, е... разбира се коледно и много сладко.

Защото тази Коледа вафли "Боровец" влизат в ролята на добрия дигитален старец и подготвят чувал, пълен с изненади за всеки, включил се в играта Сладка Коледа!

Ето какво трябва да направите, за да си вземете я електронен четец на книги, я комплект сладки вкусотии, я някой дрон, или пък комплект топли ръкавици и шал:

Отивате на сайта на играта

Прочитате условията, които са повече от лесни – имате три опита за отваряне на подаръците под елхата, изобразена на страницата. Ако при някой от тях видите печелившия символ (вафла "Боровец"), стискате палци и веднага се регистрирате във формата, която ще видите на екрана.

Попълнете име, фамилия, email и телефон, изпратете данните и така се записвате за участие в томболата за дневните награди – сладък пакет десерти или чифт шал и ръкавици.

Със същата регистрация участвате и в томболата за големите награди – някой от трите дрона VISUO или петте Kindle-а.

Ако случайно късметът не е с вас този ден и не видите печеливш символ, не унивайте. Все пак е Коледа и ще имате право и на втори опит – единствено трябва да шернете играта или пък да отговорите на някой от въпросите, които ще видите на екрана. Изберете си една от двете опции и автоматично ще получите право на още три опита за отваряне на подарък!

Имената на печелившите ще бъдат публикувани всеки ден в сайта, а всеки понеделник куриер ще доставя на печелившите техните награди, като те предварително ще бъдат уведомени по email. Внимавайте за този email – ако сте спечелили и го получите, трябва да отговорите на него в рамките на два дни  - в противен случай ще бъде изтеглен нов печеливш.

Всеки желаещ може да участва един път в рамките на денонощието (или два пъти, ако се възползва от офертата за шерване на играта или отговор на въпрос) - от 00:00 до 23:59 ч.

А сега грабвайте една вафла "Боровец" в ръка – за късмет, и се зареждайте пред сайта Сладка Коледа, за да отваряте подаръци – едно от най-приятните и уютни занимания този месец!

*Платена публикация