Любими родни и чужди звезди, хитови премиерни филми и вълнуващи концерти в празничната седмица по NOVA

С наближаването на празниците програмата на NOVA ще събере заедно цялото семейство у дома с обещанието за приятни моменти и много забавление за всички.

"Споделена Коледа" с Ани Салич очаква зрителите в Темата на NOVA на 23 декември. Малко преди Рождество Христово Ани Салич е подготвила вълнуващ разказ - среща с хора, за които обикновено си спомняме по Коледа.

На 24 декември много положителни емоции носят премиерите на коледните романтични филми "Празнично Сияние" от 12.30 ч. и "Коледен фестивал" от 14.10 ч. Гуруто на смеха Джим Кери влиза в обувките на "Всемогъщият Брус" от 20.00 ч., а от 22.00 ч. зрителите могат да се насладят на концерта на британската певица и рекордьор по продадени албуми - Адел.

Премиерата на магичната история "Коледни искри" от 09.30 ч. ще донесе коледния дух на 25 декември в ефира на NOVA. След него "Кулинарни празници с "На кафе" ще постави началото на специалната празнична поредица, която зрителите могат да проследят от вторник до петък в 11.30 ч. по NOVA Програмата ще продължи с концерта "45 години на сцената: Марги Хранова и приятелите от Капките" от 12.30 ч. и вълнуващата филмова премиера "Моята коледна мечта" от 14.00 ч. Малко по-късно Марк Уолбърг и Уил Фарел ще се съревновават в премиерната щура комедия "Баща в излишък" от 20.00 ч., а любителите на хубавата музика ще могат да гледат Американските музикални награди 2018 от 22.00 ч.

Едни от най-обичаните Дисни заглавия предстои да видим и тази година - на 26 декември в ефира на NOVA. Денят на Дисни ще започне с романтичната комедия "Нашата необикновена Коледа" и ще продължи с класиката "Цар Лъв" от 12.30 ч., Следват приключенията на Анна и Елза в "Треска по Замръзналото кралство" и фентъзи разказа от продуцента Тъм Бъртън "Алиса в огледалния свят". А в 20.00 ч. героите на "Зоотрополис" ще забавляват малки и големи с любимия премиерен филм. За финал на вечерта зрителите ще проследят епизод 1 на новия хитов премиерен сериал "Черният списък: Изкупление".

В дните между празниците NOVA е подготвила поредната порция забавление с няколко любими филмови заглавия в праймтайма от 20.00 ч. - "Мъже в черно 3" на 27 декември, "Омагьосана" на 28 декември, "Бевърли Хилс Чихуахуа" на 29 декември и "Капан за родители" на 30 декември.

Какво впечатли, разплака и разсмя зрителите през последните 12 месеца? Обзорът на 2018 предстои в последния уикенд на годината в "Събуди се". Репортерите на NOVA обобщават в четири части ключови събития и вълнуващи кадри от България и света. А в навечерието на Нова година, на 30 декември, Темата на NOVA е посветена на празничното опиянение и въздържанието.

Денят преди настъпването на 2019 идва с уютна атмосфера и незабравими филмови класики като "Уилоу" и историята на великия разказвач Жан Иму "Герой". Точно в 20.00 ч. на 31 декември с много забавление и празнично настроение започва новогодишното издание на "Господари на ефира", а по-късно Цирк дю Солей ще впечатли всички пред малкия екран с уникални акробатични номера. Новогодишната нощ продължава с концерта на популярния попизпълнител Бруно Марс и невероятното шоу на Виктория Сикрет 2018, които ще заредят ефира с още настроение след полунощ.

Не пропускайте програмата на NOVA с предстоящите премиери и вълнуващи изненади в празничните дни до края на 2018.