Не пропускайте комедиите "Наследникът" от 12.50 ч. и "По приятелски" от 14.40 ч. по NOVA

Какви забавни номера може да ни скрои съдбата и как богатството променя живота ни, ще видят зрителите във филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. животът в едно английско аристократично имение ще се обърне с главата надолу в комедията "Наследникът”. Веселбата започва когато Хюбърт, четириногия любимец на възрастния дук Дингуол, наследява имението, прекрасните бижута и титлата на господаря си.

За да осигури благоденствието му е избрана и негова законна попечителка - Шарлът - племенница на иконома и най- добра приятелка на Хюбърт. Странната двойка много бързо преобръща висшето общество с главата надолу и докато опитва да се впише в него среща Сесил - подлият племенник на дука. Уверени, че са жертва на грандиозна несправедливост, Сесил и алчната му приятелка са готови на всичко за да отмъкнат наследството - дори чрез сватба между Хюбърт и тяхната пуделка.

Връзките пък ще придобият нови измерения с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк в комедията "По приятелски" от 14.40 по NOVA. В лентата участват още Патриша Кларксън и Уди Харелсън.

В центъра на сюжета са Дилън и Джейми, които са прекалено заети, за да си намерят партньори. Съдбата среща случайно двамата много скоро след като са приключили неуспешни връзки, затова решават да опитат нещо ново, за да излязат от сложната ситуация, a именно да бъдат в отворена връзка. Проблемът обаче идва, когато Дилън се влюбва в момиче, което излиза с друг младеж.

Ще се развият ли плановете им както очакват?

Гледайте комедиите "Наследникът" от 12.50 ч. и "По приятелски" от 14.40 ч. днес по NOVA.