Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Неприятни събития ще изправят пред трудни решения приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA  Дани е напрегнат, защото му предстои да настани майка си в хоспис. Един изненадващ инцидент ще го изправи на нокти, когато научава, че тя е изчезнала. Младият фотограф се самообвинява за случилото се и смята, че се е провалил като син. Отчаян, Дани се впуска да търси Божана. Дали ще я открие? И каква решение ще вземе за нейното и своето бъдеще?

Коко се чувства гузен и се опитва да помогне на Митко при ремонта на таксито на Христо, което веселият съквартирант повреди при последното си приключение. Той обаче е на път да забърка поредната каша в сервиза на Лазар, а причината отново ще бъде красиво момиче. Какво ли ще направи Коко този път?

Теди разкрива, че Найден е плащал на танцьорките в балета ѝ, но ще останат ли момичетата с нея, след като той вече няма пари? Какво е готова да направи Теди, за да ги задържи?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY